Kraljeznica.com forum
Srpanj 30, 2010, 10:52:31 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Za pregledavanje poruka na forumu potrebna je registracija
Posjetite i stranice s tekstovima o kralježnici na adresi www.kraljeznica.com

Forum   Pomoć Traži Prijava Registracija  
Del.icio.us Digg FURL FaceBook Stumble Upon Reddit SlashDot

Str: 1 ... 3 4 5 [6]
  Ispis  
Autor Tema: Iskustvo iz Sarajeva (besana)  (Posjeta: 1690 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
luna
Sr. Member

« Odgovor #90 : Ožujak 12, 2010, 20:07:48 »

ja iza operacije nisam ni jednom zaplesala.a dobro sam.. nego me malo strah da ne pokvarim..a bit će i toga;) I samo šetaj laganao... sad će i otopliti.. i pazi da ne budeš ni oznojena .. laganini .. bit će sve ok...
Evidentirano
Denis
Hero Member

« Odgovor #91 : Ožujak 12, 2010, 20:12:21 »

Hvala oboma, hocu, sad cu na bazen, ovih dana.  Namigujem. Ne smijem u hladan bazen, zaboli me kicma, a imam problema sa slijepim crijevom, hronicna upala ...bazen na koji planiram ici je topao, topla voda, sve, podno grijanje, ali treba meni tako 'otopljenoj'  Cerim se doci do kuce, ma izaci iz tog hotela je dovoljno, ovdje je minis josh uvijek, pushe sjeverac.

Pa onda banja

Pa onda fizikalna terapija

Pa onda .... ne znam

A sumnjam da cu plesati  Tužan, jedino tramal da popijem  Cerim se

To sa hladno-toplim te razumijem. I ja na terapijama imam bazen. I onda poslije bazena moram još 40 minuta pješačiti do doma jer me nema tko voziti, a ja inače nisam u stanju voziti zbog lijeve noge, a sad i zbog Lyrice. Pa pričekaj dok zatopli!

A što se tiče plesanja - nemoj odmah odbaciti tu misao! To neka te bude misao vodilja - želim otplesati na bratovoj svadbi barem jednu laganicu = stiskač = sentiš!  Namigujem
Ma moćeš ti i više kad sam mogao ja prije operacije vjerujem da ću i sad još bolje ko  pravi baletan  Smješko
Evidentirano
uriel
Sr. Member

ko drugom jamu kopa fizicki je radnik

« Odgovor #92 : Ožujak 12, 2010, 20:17:40 »

Ma kakav tramal!
Dobro društvo,zezancija, pa krene pjesma,podosta rundi rujnog vina,obamrlost cijelog živčanog sustava...
I već si glavna na podiju Namigujem.
Evidentirano

Dijagnoza prije operacije proturzija L4-L5 i ekstruzija L5-S1 diska
19.5.2009 operirao ekstruziju diska L5-S1
Rehabilitacija i bolovanje od šest mjeseci.
Vratio se na posao 26.10.2009.
Još manje tegobe prisutne u vidu  povremenog trnjenja lijeve noge.Stvari polako idu na bolje.
Kraljeznica.com forum
« Odgovor #92 : Ožujak 12, 2010, 20:17:40 »

Evidentirano
GSM
Gost
« Odgovor #93 : Ožujak 12, 2010, 20:23:08 »

U stvari znam gdje je GSM, vidjam ga redovno na drugom forumu, uredno odgavara ljudima sa istim ovakvim i slicnim problemima koje imamo i mi. I super, drago mi je, samo ne bi li bilo logicnije te ljude uputiti ovamo, na ovu stranicu?
Eto .... moje skromno mishljenje  Smješko

Ma tu sam ja... jednostavno u zadnje vrijeme nemam puno vremena da pisem.

Sto se tice preusmjeravanja ljudi s drugih foruma, to se jednostavno kosi s internet "pristojnoscu" i bontonom. Kada netko na jednom opcem forumu kao forum.hr postavi pitanje, on tamo ocekuje i dogovor. Moj odgovor tipa "Dodji na kraljeznica.com/forum i sve ces saznati" ne bi bio dobro prihvacen od vodstva i starih clanova tog foruma. Nekoliko puta sam tako postupio (nevezano za kraljesncu), pa dobro znam sto pricam...

Pozdrav
Evidentirano
Denis
Hero Member

« Odgovor #94 : Ožujak 12, 2010, 20:54:00 »

Mislim da si u pravu jer svak ima pravo izabrati na kojem će forumu sudjelovati u raspravama Namigujem
Evidentirano
besana
Forumas

« Odgovor #95 : Ožujak 13, 2010, 14:49:59 »

U stvari znam gdje je GSM, vidjam ga redovno na drugom forumu, uredno odgavara ljudima sa istim ovakvim i slicnim problemima koje imamo i mi. I super, drago mi je, samo ne bi li bilo logicnije te ljude uputiti ovamo, na ovu stranicu?
Eto .... moje skromno mishljenje  Smješko

Ma tu sam ja... jednostavno u zadnje vrijeme nemam puno vremena da pisem.

Sto se tice preusmjeravanja ljudi s drugih foruma, to se jednostavno kosi s internet "pristojnoscu" i bontonom. Kada netko na jednom opcem forumu kao forum.hr postavi pitanje, on tamo ocekuje i dogovor. Moj odgovor tipa "Dodji na kraljeznica.com/forum i sve ces saznati" ne bi bio dobro prihvacen od vodstva i starih clanova tog foruma. Nekoliko puta sam tako postupio (nevezano za kraljesncu), pa dobro znam sto pricam...

Pozdrav

Dobro , sorry, u pravu si, zaboravila sam da se to ne moze, pravila foruma i tako.
Pozdrav i tebi  Namigujem

hahah cuj stiskac, e to bih mensecini mogla 'plesati"  Cerim se

Boli me danas, ova kurva, kicma  Vrtim očima  Cerim se
Samo da mi se bazena docepati
« Zadnja izmjena: Ožujak 13, 2010, 14:56:12 besana » Evidentirano

operacija  L5-S1 1998. g.

Nalaz MR IZ 2009. g. : Diskovi L2-L3, L3-L4, L4-L5, L5-S1 izmjenjenog izgleda i snizene visine
Spin. kanal suzen u nivou LS-L4 i L5
Umjereno velika her. dis. na L3-L4 sa kompresijom
degenerativne promjene kicme i spondiloza, radikulopatija
26.02.2010.g. :  preporuceno plivanje, a nakon smanjenja boli fizikalna terapija i toplice/banja
Kraljeznica.com forum

Evidentirano
 Str: 1 ... 3 4 5 [6]
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Kraljeznica.com forum | Powered by SMF 1.1.8. © 2005, Simple Machines LLC. All Rights Reserved. Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!